Lokal för företag på emmer

Festlokal på Emmer

Vill du hyra en privat lokal i Stockholm till bröllop, födelsedagsfirande, kickoff med jobbet eller någon annan tillställning? På restaurang Emmer på Ulriksdals Värdshus har vi tre olika festlokaler i en naturnära miljö.

Boka festlokal i en naturnära miljö i Stockholm

Bröllop, födelsedag, släktmiddag eller sommarfest med jobbet. Anledningen att samlas kring mat och dryck kan vara många och det är med glädje som vi på Emmer är med och arrangerar din tillställning.

 

Vi har tre olika privata festlokaler med möjlighet att servera mat och dryck för upp till 70 personer. Du slipper boka catering, barpersonal och lokal - vi löser allt det åt dig! Här serverar vi modern skandinavisk mat med grönsaker från vår egen odling och noga utvalda råvaror från djurriket.

 

Vi har några färdigpaketerade erbjudanden som du gärna får titta på. Kontakta oss för att diskutera just ditt upplägg, vi har naturligtvis möjlighet att i vissa fall skräddarsy våra erbjudanden i de privata festlokalerna.

 

Här kan du läsa om samlad information för bröllop.
Här kan du läsa om samlad information för stora sällskap och privata middagar.

Norra verandan

En trappa upp i värdshuset hittar du Norra verandan. Här har vi plats för stora sällskap med upp till 70 personer. Norra verandan omges av stora fönster som släpper in mycket ljus och ger dig möjligheten att blicka ut över odlingen och den glittrande Edsviken. Här dukar vi upp vackra, runda bord med växtarrangemang som kommer från vår egna odling. Här kan du och ditt sällskap samlas i en historisk miljö med slående vyer och en naturnära känsla. Garderob finns i anslutning till lokalen och vi har högtalare för bakgrundsmusik.

Drottning Silvias paviljong

Paviljongen har en generös takhöjd och såväl väggar som tak är av glas. Här inne är ni omslutna av den vackra natur som omger värdshuset. I den här salen har vi plats för sällskap upp till 36 personer. Vi dukar upp runda bord med dekorativa växter och ljuvligt porslin. Här kan ni samlas och fira er tillställning i en rogivande och harmonisk miljö som ger er en känsla av att ni befinner er mitt i naturen. Slå er ned tillsammans och njut av inspirerande och god mat med grönsaker från vår egna odling.
Garderob finner ni precis vid paviljongens entré.

Privata matsalen

Vill ni njuta av vår skördemeny i ett större, privat sällskap? I anslutning till vår matsal finns vår chambre séparée med långbord för upp till 20 personer. Här inne har många sällskap samlats och njutit av god mat och dryck genom åren. I den privata matsalen erbjuds möjligheten att äta vår meny i fem serveringar med ett kompletterande dryckespaket.

Boka bord för stora sällskap

Kontakta oss med din bokningsförfrågan så återkommer vi så snart vi kan.