Stora sällskap

Vi älskar stora sällskap! Kom till Emmer för en stor familjemiddag, firande eller varför inte bara tillsammans med några kollegor eller vänner som vill äta gott tillsammans?

För sällskap mellan 8-10 personer erbjuder vi plats ute i vår matsal där ni sitter bekvämt på breda bänkar och fårskinn för att hålla det mjukt. För sällskap över 11 personer erbjuder vi Lilla matsalen, ett avskiljt rum i anslutning till matsalen. På vår meny har närodlade grönsaker från vår egen köksträdgård huvudrollen tillsammans med noga utvalda råvaror från djurriket.

Skicka bokningsförfrågan

Vänligen notera att det kan tillkomma en minimidebitering för lilla matsalen. Vi reserverar vi oss för ändringar i menyn baserat på vad som finns att tillgå hos våra samarbetsgårdar och i odlingen vid tidpunkten för ert besök.
För frågor vänligen kontakta info@restaurangemmer.se för frågor. 

Emmers middag för stora sällskap kommer i fem serveringar. Middagen börjar med snacks – allt som oftast nyskördade grönsaker från trädgården. Därefter serveras de två andra rätterna individuellt, en kall och en varm servering. Huvudrätten dukar vi upp i skålar och fat som gemensamt delas på vid bordet. Det bjuds på det bästa odlingen och säsongen har att erbjuda just nu, främst grönsaker men också noga utvalda styckdetaljer från våra samarbetsgårdar. Middagen avslutas med en härlig dessert serverad individuellt.

Till middagen har vi valt ut de drycker som vi tycker passar allra bäst till den maten som serveras just den dagen ni kommer. Vi jobbar närproducerat så långt det går, alltid hantverksmässigt och framförallt ska det vara gott!

 Pris  750 kr / person

Utvalda drycker 575 kr
Blandade drycker 450 kr
Egengjorda alkoholfria drycker 350 kr

Till vardags erbjuder vi veckans fisk för hela sällskapet, självklart justerar vi efter eventuella allergier och preferenser som föranmäls. I priset ingår även mineralvatten, kaffe eller te och en chokladbit.

Pris 285 kr / person

Vill ni lägga till förrätt och dessert går det givetvis bra! då ingår även mineralvatten, kaffe eller te.

Pris trerätters lunch 395 kr / person

På lördagar erbjuder vi vår skördemeny i tre eller fem serveringar. Lunchen börjar med snacks – allt som oftast nyskördade grönsaker från vår egen köksträdgård. Väljer ni fem serveringar kommer här två individuella serveringar, en kall och en varm. Därefter dukar vi upp bordet fullt med de bästa grönsakerna odlingen och säsongen har att erbjuda tillsammans med noga utvalda styckdetaljer från våra samarbetsgårdar. Maten serveras på gemensamma fat och skålar som delas med hela sällskapet. Lunchen avslutas med en härlig dessert som serveras in individuellt.

Tre serveringar 450 kr / person
Fem serveringar 750 kr /person

Vi anpassar självklart menyn efter allergier eller andra preferenser.
För barn erbjuder vi skördelunchen för rabatterat pris.