Om oss

Endast ett stenkast från Stockholms innerstad hittar du restaurang Emmer på Ulriksdals Värdshus. Restaurangen är omgiven av skog, hav och 1,5 hektar odlingsmark. Här får du ta del av en närodlad matupplevelse skapad för en hållbar framtid, som du som gäst kan njuta av utan att det känns pretentiöst eller komplicerat. Vi håller säsongsöppet under april-oktober i direkt relation till odlingssäsongen.

Våra kockar och trädgårdsmästare arbetar tillsammans under årets alla säsonger med att planera vad som ska finnas på Emmers meny. Vi serverar modern skandinavisk mat i en social och avslappnad miljö nära naturen. Närodlade grönsaker från vår egen köksträdgård har huvudrollen tillsammans med noga utvalda råvaror från djurriket – där alla delar tas om hand.

Emmer grundar sig i vår dröm om att kunna servera riktig god mat med råvaror som odlas precis utanför fönstret – så nära att du till och med kan se när grönsakerna, bären och blommorna skördas. Vi tycker att maten smakar lite extra gott när man får ta del av det omsorgsfulla arbete som ligger bakom varje råvara som hamnar på tallriken – och vi hoppas att du också ska tycka det!

Vi har en ödmjuk inställning till vår verksamhet och strävar ständigt efter att lära oss nytt och utvecklas inom mat, miljö och hållbarhet – så att vi kan göra skillnad tillsammans med dig som gäst. Och sedan ska det ju bara vara gott och härligt också.

Välkommen till Emmer!

Ansvar

Vill du veta hur Emmer tar ansvar?

Sedan 2017 har vi samlat ihop mycket av vårt hållbarhetsarbete i en årlig rapport.
Vill du läsa årets rapport eller varför inte kika på vår inköpspolicy så att du vet vad
vi serverar på restaurangerna?

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här