Köpvillkor

Allmänna villkor

Emmers e-handel tillhör JMR Restaurang AB, org.nr 556594-9541. Bolagsadress: Humlegårdsgatan 19A, 114 46 Stockholm. Genom köp ingår du som kund avtal med JMR Restaurang AB samt godkänner våra Allmänna villkor och att du tagit del av vår integritetspolicy.

För att få handla måste du ha fyllt 18 år, om du är under 18 år behöver du få målsmans tillstånd vilket skickas till info@restaurangemmer.se

Emmer förbehåller sig rätten att ändra villkoren utan att inhämta godkännande av kund. Vi ber därför dig att alltid kontrollera gällande villkor på vår hemsida

 

Leverans

Emmer levererar i samarbete med transportörer. Vi reserverar oss för eventuella förseningar och transportör åtar att informera dig som kund om detta skulle ske.

Vid leverans använder transportören sig av de uppgifter du har anmält till oss. Om ingen är hemma lämnas varorna utanför dörren. Vid avlämning går ansvaret för varorna över till dig som kund.

 

Personuppgifter

Vi följer Personuppgiftslagen (GDPR). När du, som är privatperson, registrerat dig och gjort din beställning, godkänner du också att vi lagrar och använder dina personuppgifter i vår verksamhet för att på bästa sätt kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Emmer hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Du som kund är själv ansvarig för att meddela oss om eventuella ändringar såsom t.ex. adressändring vid flytt.

 

Vi skyddar dina uppgifter enligt GDPR, och du har rätt att få ta del av uppgifterna samt att få dessa raderade om du så önska

 

Nyhetsbrev

Vi skickar nyhetsbrev och marknadsinformation till den e-postadress du angett vid beställning.

 

Kampanjpriser, erbjudanden och priser

Kampanjer och erbjudanden gäller endast köp gjorda under den tid kampanjen eller erbjudandet gäller. Samtliga kampanjer gäller så långe lagret räcker dock längt längst till kampanjtidens slut.

 

Priser anges i svenska kronor och är inklusive moms om inte annat anges. Eventuella avgifter som tex frakt och faktura redovisas separat. Emmer säljer inte viktvaror utan alla varor säljs till ett fast pris, vikten som anges är indikativ. För de produkter där pant förekommer anges priset exklusive pant. Vid beställning gäller de priser som var aktuella vid beställningstidpunkten, de framgår av orderbekräftelsen.

 

Reklamation och ångerrätt

Vår målsättning är naturligtvis att du ska vara nöjd med de varor du köpt av oss. Inom 14 dagar från det att du mottagit varan har du rätt att ångra ditt köp. Ångerrätt och reklamationsrätt gäller ej mat och livsmedel.

 

Är det fel på någon vara eller om en vara saknas ska du kontakta Emmer omedelbart på info@restaurangemmer.se eller 08-85 08 15. Om en vara saknas eller är skadad krediteras den felaktiga varan. Emmers ansvar är begränsat till varans värde, samt eventuella returkostnader. Återbetalning kommer att ske inom 14 dagar. Återbetalningen kommer att ske till kunden via det betalningsalternativ som du valt, förutsatt att inte annat överenskommits eller att det finns hinder för sådan återbetalning.

 

Returfrakt

Vid utövande av ångerrätten betalar du returfrakten och ansvarar varan under returfrakten. Varan ska vara väl emballerad och i originalskick.

 

Avbeställning

Kan göras fram till det att leveransen är plockad och överlämnad till transportör, efter denna tidpunkt är du skyldig att motta leveransen. Avbeställning är inte giltig förrän du mottagit en bekräftelse av Emmer.

 

Reservation

Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar där varan uppenbart är felaktigt utformad eller prissatt eller av utomstående anledningar inte kan levereras. Vi krediterar i så fall naturligtvis köpet.

 

Force Majeure

Skulle vi på grund av omständigheter som vi inte kunnat råda över, vara förhindrade att utföra våra åtaganden gentemot dig inom utsatt tid, eller härav vara förhindrade att alls utföra våra åtaganden, ska detta utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder.

 

Tvist

Tvister skall i första hand lösas i samförstånd med Emmers kundservice. I andrahand Allmänna Reklamationsnämnden och i sista hand prövning i allmän domstol där Stockholms tingsrätt ska vara första instans.

 

Kontaktuppgifter

Restaurang Emmer, Ulriksdals värdshus, Ulriksdals Slottspark, 170 79 Solna
08-85 08 15
info@restaurangemmer.se