boka middag på emmer

Boka middag på restaurang Emmer

Letar du efter en restaurang att äta middag på i Stockholm? Restaurang Emmer ligger i Ulriksdals Värdshus som är vackert beläget i Solna, ett litet stenkast ifrån Stockholm city.  

Välkommen att avnjuta en femrättersmiddag baserad på närodlade råvaror i säsong. Det mesta vi serverar kommer från vår egen odling som du kan se utanför fönstret till restaurangen. Vi har även nära samarbeten med andra gårdar och odlare som hjälper till att förse oss med grönsaker av högsta kvalitet. Vi är alltid mycket noggranna i vårt val av kött, fisk och fågel och är måna om att ta hand om alla delar av djuret. 

restaurangchef jonathan samtalar med gäster

Avnjut en kreativ och modern meny

Maten vi serverar är modern med rötter i skandinavisk matkultur. När vi lagar mat låter vi oftast grönsakerna vara de som sätter tonerna i rätten. Vi låter de animaliska produkterna lyfta grönsakerna, och inte tvärt om. Vi vill alltid vara påhittiga i hur vi använder och tillagar råvarorna och vår förhoppning är att du och ditt sällskap ska upptäcka nya oväntade smaker och råvaror. Ställ oss gärna frågor om hur vi har komponerat och tillagat er middag!  

Middag i en naturskön miljö

På restaurang Emmer kan du njuta av att äta middag i en lugn och naturskön miljö. Restaurang Emmer ligger beläget mitt i naturen, hela Ulriksdals Värdshus är omgiven av skog och från matsalen ser du Mälaren porla förbi. En såhär naturnära middagsupplevelse är svårt att hitta på ett så kort avstånd från stadspulsen. 

 

Här kan du se vår aktuella femrättersmeny. Vi reserverar oss för ändringar i menyn baserat på vad som finns att tillgå hos våra samarbetsgårdar och i odlingen vid tidpunkten för ditt besök hos oss. 

Ät middag på emmer på ulriksdals värdshus i solna

Boka bord på restaurang Emmer

Vill du äta middag på Emmer? Vi ser fram emot att välkomna dig och ditt sällskap på en naturnära middagsupplevelse utöver det vanliga. Vi ses!