Gör din egna midsommarkrans - Emmer på Ulriksdals värdshus

Gör din egna midsommarkrans – kurs på Ulrikdals värdshus

midsommarkrans

Att binda en midsommarkrans är en härlig svensk tradition som verkligen inbringar starka sommarkänslor. Men att binda en krans är ju inte alltid så lätt om man inte känner till vilka tekniker och växter som funkar bäst för kransbindning.

Därför kommer vi på Emmer på Ulriksdals värdshus hålla en kurs i hur man binder en perfekt krans! Vi hjälper dig att binda din egna krans som du sen kan ta med till midsommarfesten. Och oroa dig inte, vi använder blommor och växtmaterial som torkar fint och håller ända fram till midsommarafton.

Med sommarblommor och annat växtmaterial skapar du din helt egna midsommarkrans. För att du ska lyckas så bra som möjligt så kommer du att ha vår florist Ella Rolf vid din sida. I vanliga fall smyckar hon våra restauranger med blomsterarrangemang i linje med den säsong som är i naturen runtomkring oss.

Ella kommer att visa tekniker för hur man på bästa och enklaste sätt binder en krans. Men också hur man ska tänka i val av växtmaterial: vad som går att torka, vad som passar fint ihop och hur du ska tänka när du väljer växter till din krans.

Välkommen till oss den 19 juni för att skapa en oförglömlig midsommarkrans!

Pirs för kursen: 550 kr inkl växtmaterial

BOKA KURSEN HÄR