EMMER STORA SÄLLSKAP

Arrangera din tillställning hos oss i vår naturnära miljö. Vi serverar modern skandinavisk mat med grönsaker från vår egen köksträdgård och noga utvalda råvaror från djurriket.

Födelsedag, släktmiddag, avskedsfest eller minnesstund. Anledningen att samlas kring mat och dryck kan vara många och det är med glädje som vi på Emmer är med och arrangerar din matupplevelse och festlighet.

Samlad information med prislista för stora sällskap hittar du här.

BRÖLLOP

Hos oss har ni möjlighet att fira er stora dag! Vi hjälper er att arrangera er bröllopsmiddag med tillhörande fest. En upplevelse i samklang med djur och natur!

Vi har kapacitet för upp till 70 personer i våra luftiga rum med runda bord. Vår florist och trädgårdsmästare sätter prägeln, alltid efter säsong. Organisk, skandinavisk elegans.

Ännu finns några lediga helger kvar för 2022. Vi har även öppnat upp möjligheten att göra preliminärbokningar för 2023. Helger bokas generellt upp fort så kontakta oss i tid för att säkra ditt datum.

Samlad information med prislista för bröllop hittar du här.

MENY

Menyn vi skapar på Emmer är i ständig rörelse och följer inte bara säsongen utan också vardagen ute i vår odling. Vi behöver därför kunna reservera oss för oförutsedda händelser som kommer med att ha en egen odling. Den exakta menyn kommer därför kunna presenteras som tidigast två veckor innan din planerade bokning. Titta gärna på vår exempelmeny.

Har du frågor eller vill du göra en bokningsförfrågan? Kontakta oss på info@restaurangemmer.se